10 dnevna vremenska napoved za Slovenijo

Kljub temu, da je naša država med manjšimi na svetu je vreme v njej zelo raznoliko. Ponekod bo topelje, ponekod pa malo hladneje. Tukaj je 10 dnevna vremenska napoved za Slovenijo. Vreme zna biti včasih muhasto in nam lahko pokvari načrte. 10 dnevna vremenska napoved vam bo pomagala pri načrtovanju vaših aktivnosti. 10 dnevna vremenska napoved bo približno določila vreme na naslednjih dest dni.

10 dnevna vremenska napovedJutri v petek 29.1.2016 bo pretežno oblačno. Jutranje temperature bodo od 2 do 6 stopinj na severu malo pod ničlo. Čez dan bodo temperature nekje od 7 pa tja do 11 stopinj. Čez dan bo ponekod posijalo sonce. V soboto 30.1.2016 bo delno jasno vreme. Jutranje temperaturo podo malo nad ničlo. Popoldne bo pretežno oblačno in pihal bo jugo-zahodnik. Na severu bodo temperature pod ničlo. Sonca bo bolj malo. V nedeljo 31.1.2016 bo pretežno oblačno. Jutranje temperaturo bodo od 3 pa do 5 stopinj. Čez dan bo pretežno oblačno in ponekod lahko pade malo dežja. Temperature čez dan se bodo dvignile do 11 stopinj medtem, ko bo na severu še vedno pod ničlo.

V ponedeljek 1.2.2016 bo pretežno oblačno. Jutranje temperature bodo od 6 pa do 8 stopinje. Čez dan je možnost manjših padavin. Temperature se bodo dvignile do 13 stopinj na severu bo od 0-2 stopinje. V jutranjih urah je možna poledica zato vozniki previdno. V torek 2.2.2016 bo oblačno vreme. Temperature po celi državi se bodo spustile. Zjutraj bo od 4-6 stopinj čez dan ponekod lakho tudi 12 stpoinj. Na severu bo od -4 do -7. Popoldne so možne krajvne padavine zato je velika nevarnost poledice. v sredo 3.2.2016 bo sončno vreme. Temperature se bodo dvignile in pihal bo severnik. V četrtek in ostale dni bo vreme ostalo sončno in brez velikih posebnosti.

10 dnevna vremenska napoved ni najbolj zanesljiva saj je vreme za toliko časa naprej zelo težko napovedati. 10 dnevna vremenska napoved je lahko opravljena samo s strani Agencije Republike Slovenije za Okolje. nslednja 10 dnevna vremenska napoved bo znana naslednjo nedeljo. 10 dnevna vremenska napoved je napoved, ki objavi vreme za 10 dni naprej na nekem področju. 10 dnevna vremenska napoved je tudi za sosednje države, oglejte si jih na naši strani.