All on 4 je najboljša metoda, da dobite nove zobe

All on 4 je metoda, ki rešuje brezzoba usta tako, da vam jih namestijo vse, kar si poglejte tukaj in se naročite na brezplačen pregled, kjer vam bo zdravnik povedal, če ste pravi kandidat za to metodo. Metoda All on 4 pomeni, da so vsi zobje nameščeni na štirih nosilcih, ki so vgrajeni v vaši čeljust z vsadki, ki postanejo del vas. Na te nosilce se namestijo mostički, na katere se pripnejo keramične zobne krone, ki zgledajo povsem enako, kot vaši zobje. Nihče ne bo ugotovil, da jih nimate.

All on 4

All on 4 metoda je zanesljiva in jo imate do konca življenja, če boste dobro skrbeli za ustno higieno enako, kot za svoje zobe. Vsadki pa morajo biti kakovostni iz najboljšega materiala, zato so malo dražji, vendar zanesljivo se obraste tkivo okoli njih, da nimate kasneje težav, kariesa ali žepkov in vnetij. Izberite tudi zanesljivega zdravnika, ki bo dobro poskrbel za vaše zobe in bo pregledal ali ne potrebujete še kakšnega zdravljenja.

Ponavadi ljudje izgubijo zobe zaradi nepravilne nege ustne votline in zaradi kariesa ter parodontoze. Ta bolezen je ponavadi še prisotna, ko nimate več zob. Zato mora zdravnik prej preveriti, ali potrebujete tovrstno zdravljenje, preden namesti nadomestek zob All on 4, zato da boste imeli do konca življenja mir. Zato se splača k takemu zdravniku, ki je v končni fazi cenejši in vam prihrani tudi čas in bolečine.

Če se odločite za All on 4 metodo zdravljenja brezzobih ust, boste izjemno zadovoljni, ko boste imeli dobesedno svoje zobe, ki jih ni potrebno snemati iz ust, ampak jih le perete enako kot lastne zobe. Sploh ne boste opazili, da jih nimate več. Lepo boste izgledali, imeli boste večjo samozavest. Spet se boste lahko na široko smejali. Kar je najpomembneje, spet boste lahko normalno jedli. Če grizete hrano in jo žvečite, imate tudi dobro prebavo, kar je ključ do zdravja. Poskrbite zase.