Garažna vrata za lep zunanji izgled hiše

Garažna vrata že dolgo niso le funkcijski, ampak tudi estetski element pri zunanjem izgledu hiše ali poslovnega poslopja. Garažna vrata obstajajo v različnih barvah in variantah. Za različne modele se odločamo iz vidika estetike in uporabnosti. Predvsem uporabnost in varnost sta glavna faktorja pri izbiri. Ponudbo si lahko ogledate na strani panela.si. Dvižna garažna vrata so najbolj osnovna in uporabna pri stanovanjskih poslopjih. Tukaj lahko izbiramo med pestro lestvico barv, ki bo popolnoma ustrezala zunanjemu videzu celotnega poslopja. Takšna vrata so tudi odporna na udarce in različne mehanske poškodbe. So pa tudi izredno varna, saj imajo vgrajen poseben sistem, ki preprečuje spust vrat na vozilo ali osebo, ki je pod vrati.

Garažna vrata

Dvižna garažna vrata za stanovanjske objekte so izredno tiha in poskrbijo za popolno zapahnitev. So tudi protivlomna, tako da so vse skrbi odveč. Rolo garažna vrata pa so bolj primerna za poslovno uporabo. Tukaj lahko glede na poslopje in delo izbirate med rolo garažnimi vrati ali pa industrijskimi garažnimi vrati. Garažna vrata, ki so primerna za industrijska poslopja prav tako odlikuje visoka stopnja varnosti in nemotenega, tihega delovanja. Dobavljiva so v več različicah in možna je tudi vgradnja svetlobnih lamel.

Rolo garažna vrata zavzamejo res malo prostora, kar je praktično za vgradnjo pri poslovnih prostorih. Izredno so trpežna, saj so iz aluminija in preprosta za čiščenje ter vzdrževanje. Nudijo protivlomno zaščito in so praktična za vsakdanjo uporabo. Industrijska garažna vrata pa poleg vseh naštetih lastnosti zagotavljajo tudi visoko izolativnost. So izredno trdna in stabilna, tako da prenašajo visoke obremenitve. Posebej so prilagojena za pogosto uporabo in obremenitve, saj imajo močne motorje in so izdelana in najkakovostnejših materialov. Industrijska garažna vrata pa imajo tudi možnost vgradnje osebnega prehoda, kar omogoča manjšo obremenitev vrat, lažji prehod za zaposlene in manjšo izgubo toplote iz industrijskega prostora. Oglejte si široko paleto barv in modelov ter si izberite garažna vrata po vaši meri.