Garažna vrata za vsak dom

Vsaka novejša hiša mora imeti sodobna garažna vrata. Čim bolj je sodobno, tem bolj se bodo naša vozila počutila varno v svojem lastnem domu. Ter tudi mi se bomo bolje počutili, ko bomo vedeli kje je naše vozilo varno parkirano. Garažna vrata pa niso samo namenjena našim vozilom, ampak tudi za skladiščenje osebnih stvari, ki jih ne potrebujemo več ali pa bi jih samo začasno odmaknili. Pri gradnji oziroma obnavljanju hiše smo velikokrat posvečeni zunanjosti hiše, saj seveda hočemo, da imamo boljši izgled hiše od soseda. Zato pa imajo garažna vrata veliko vlogo v vizualnem pogledu na našo hišo. 

Zato v podjetju Adoor ponujajo pestro ponudbo dizajnov, ki si lahko izberemo sami. Ponujajo nam vse različne barve in različne lesne dekorje. Omogočajo nam tudi različne oblike zatesnitve s tremi različnimi vrsti stekel.

Garažna vrata

Podjetje Adoor se ukvarja z montažo in servisom različnih vrst tako garažnih kot industrijskih vrat. S tem poslom se že ukvarjajo približno 18 let, kar pomeni, da so uspešno podjetje. S tem so kupci dokazali, da so njihovi izdelki na trgu priznani in cenjeni. Prodajajo pa nam dva različna tipa garažnih vrat in sicer s torzijskimi vzmeti in z nateznimi vertikalnimi vzmetmi. Prednosti garažnih vrat je izredna kvaliteta izdelane sekcije, s polkrožnim zaključnim robom, kar nam zagotavlja tesnjenje med sekcijami. Zaradi dobrega izdelka je izredno tihi tek vrat, kar pa imamo zelo radi, da stvari niso preveč glasne.Izbiramo lahko med dvema vrsti vzmeti, to sta horizontalno in vertikalno. Za razliko in prednosti med tema dvema vzmetmi, si pa poglejte na njihovi spletni strani, kjer vam bomo bolj razložili, kaj bi bolje izgledalo k vaši zunanjosti hiše. Garažna vrata pa so izdelana z nemško natančnostjo in visoko kvaliteto izdelka, kar vsi vemo, da so nemški izdelki zares dobri izdelki za naš dom.

Tako, da če želite imeti zares dobra garažna vrata in biti ponosna na njih, vam priporočamo, da jih kupite v Adoor podjetju.