Izdelava spletnih strani

Vas je kdaj zanimalo ali veselilo, da bi imeli svojo spletno stran? Imate podjetje, katerega dejavnost želite oglaševati tudi na spletu? Potem je podjetje Mandu d.o.o. pravo za vas. Pri njih lahko namreč dobite čisto svojo spletno stran, katero vam lahko tudi optimizirajo. Izdelava spletnih strani je najbolj pogost in najbolj učinkovit odgovor na upad prodaje nekega podjetja.

izdelava spletnih strani

Vas je kdaj zanimalo, kako lahko dobite čisto svojo spletno stran oziroma spletno mesto? Čisto enostavno je, potrebujete podjetje, ki vam bo registriralo domeno, nudilo možnost gostovanja spletne strani ter izdelava spletnih strani. Vse to lahko dobite pri zgoraj navedenem podjetju. Prav tako pa lahko dobite pri njih tudi optimizacijo spletne strani, ki se deli na on-site in off-site optimizacijo.

Kakšne pa so cene vsega tega? Cena izdelava spletnih strani je odvisna od zahtevnosti izdelave same spl. str. Pri njih se to deli na tri pakete, osnovni, napredni in zahtevni paket oziroma spletna stran. Cene pa so tristo, šeststo in devetsto petdeset evrov. Cena gostovanja pri njih je petdeset evrov plus DDV na leto, registracija domene pa približno deset evrov na leto plus DDV. Ažuriranje spl. str. stane od 70 evrov na leto plus davek, vzdrževanje pa 50 evrov na leto plus davek. Nudijo pa vam tudi opcijo rešitev za piškotke, ki stanejo že od približno 50 evrov na leto + DDV.

Če smo vas za prepričali za izdelava spletnih strani pri njih, jih lahko kontaktirate preko njihove mobilne telefonske številke, njihovega elektronskega poštnega naslova ali pa preko njihovega spletnega obrazca za povpraševanje.

Če pa vas za koriščenje njihovih storitev mi nismo prepričali, pa lahko obiščete njihovo spletno stran in se prepričate o njihovi kvaliteti izdelava spletnih strani in njihovih ugodnih cenah storitev tudi na lastne oči.