Jezikovno prevajanje Digitpen

Prevajalska agencija DigitPen nam ponuja prevajanje v različne jezike in to že od 16€ na stran pri katerem dobimo brezplačno lektoriranje. Prevajanje iz našega v tuj jezik ali obratno nam mnogim dela mnogo preglavic še posebej ko je besedila veliko in je le to zelo pomembno. Takrat je dobro da  prevajanje  prepustimo strokovnjaku.

Prevajanje DigitPen je prevajalska agencija ki nam ponuja prevode najvišje kakovosti. Preverjajo pravopisno in slovnično pravilnost, prevajajo ter tudi lektorirajo različna znanstvena in poljudna besedila. Pazijo tudi na slogovno in pomensko ustreznost ter kako smo dosledni pri uporabi terminologije. Prevajanje delajo visoko usposobljeni prevajalci z večletnimi izkušnjami na tem področju. Ker so zelo natančni pri prevajanju celostno obravnavajo besedilo, ki jim ga pošljejo. So zelo razumevajoči, preprosti in so vredni zaupanja.

prevajanje

Na slovenskem trgu je konkurenca na področju prevajanja kar precejšna. Prav zato pri DigitPenu prisluhnejo stranki in ji ponudijo najbolj kakovostne storitve prevajanja. Katere jezike pa nam lahko pravzaprav prevedejo? Prevajajo sledeče jezike: angleščina, finščina, nemščina, italijanščino, francoščino, španščino, slovaščino, češčino, makedonščino, srbščino, hrvaščino ter ruščino.  Cene njihovih prevodov so zelo ugodne, ampak to ne na račun kvalitete. Držijo se dogovorjenega roka in nam prevode besedil v roku vrnejo, nudijo nam možnost informativnega izračuna cene, prevajanje pa izvajajo prijazni in strokovni prevajalci. Ker stranki nudijo možnost obveščanja o tem kako poteka delo, to velja predvsem za obsežnejše projekte so za nujne primere dosegljivi 24 ur na dan, tudi čez vikend. Med prevajalci so sami domači strokovnjaki , ki so naravni govorci na področju lektoriranja ter prevajanja in  imajo seveda tudi ustrezno izobrazbo in večletne izkušnje kar se tiče prevajanja in lektoriranja.

Prevajanje je zelo zanesljivo, saj se prevajalci nenehno izobražujejo ter dopolnjujejo svoje bogato znanje ter dobre izkušnje. Stalno preverjajo tudi kvaliteto prevodov in lektur, zagotavljajo anonimnost ter varovanje osebnih podatkov. Če rabite prevajanje priporočamo njih saj jim zaupa že veliko zadovoljnih strank.