Kamnoseštvo Petrotek

Za vse tiste, ki potrebujete ali pa boste v kratkem obdobju časa potrebovali dobrega in zanesljivega kamnoseka, ki bo izdelal najrazličnejše izdelke po vaših željah, je pravi naslov kamnoseštvo Petrotek. Kamnoseštvo Petrotek je družinsko podjetje s tradicijo, ki za zadovoljstvo svojih strank skrbi že od davnega leta 1981, ko je podjetje nastalo in se začelo razvijati. Podjetje je v kamnoseštvu in gradbeništvu eno izmed vodilnih v Sloveniji, svoj sedež in delovanje pa ima v Grosupljem. S svojim vrhunskim izdelovanjem in natančnostjo ustreže vsem željam njihovim strankam, tako da se vse z velikim zadovoljstvo ponovna vračajo k njim po nove izdelke.

Kamnoseštvo Petrotek pa lahko najdete tudi na njihovi spletni strani, ki vam je na voljo na spletnem naslovu www.petrotek.si/kamnosestvo. Njihove storitve, ki so vam na voljo zajemajo izdelavo spomenikov, nagrobnikov. stopnišč, portalov, polic ter raznih dodatkov za dom in okolico. 

Smrt je lahko zelo boleča in se nas zelo dotakne, sploh pa če se ta zgodi v naši neposrednji bližini in našim družinskim članom. Zato je edini način, da se jim še zadnjič poklonimo, pokažemo spoštovanje in jih imamo v lepem spominu to, da jim privoščimo izdelavo kvalitetnega in lepega nagrobnega spomenika. Nagrobne spomenike po vaših željah pa vam izdela prav kamnoseštvo Petrotek. Popolnoma se prilagodijo vašim željam in upoštevajo vaše zahteve glede velikosti, oblike, barve in materiala, hkrati pa vam tudi svetujejo. Prava izbira za vas pa so prav tako tudi zaradi njihove kvalitete, hitre izdelave in ugodne cene.

kamnoseštvo

Poleg nagrobnih spomenikov pa izdelujejo tudi različne dodatke za notranjo opremo doma. To so na primer kuhinjski pulti,okenske police, stopnišča, različni dodatki in okrasi. Vse njihove izdelke, celotno ponudbo in več informacij pa si lahko preberete na njihovi uradni spletni strani, ki jo najdete na spletnem naslovu www.petrotek.si.