Idealni konferenčni stoli za vsak prostor

Konferenčni stoli so namenjeni obiskovalcem, ki pridejo na vaše podjetje zaradi različnih namenov. Ravno zato so kvalitetni in udobni stoli točno tisto, kar potrebujete, če želite na svoje stranke in poslovne partnerje narediti dober vtis. Prvi vtis resda ni vse, je pa veliko, zato naj vam konferenčni stoli Integra pomagajo pustiti pozitiven pečat v očeh tistih, ki so ključni za vaš posel.

konferenčni stoli

Za udobje med sestanki

Konferenčni stoli so večnamenski kos pohištva, namenjen predvsem uporabi za konferenčnimi mizami, za krajše ali daljše sestanke. Poleg tega se konferenčne stole pogosto uporablja tudi v čakalnicah in predavalnicah. Priporočljivo je, da so prilagojeni namenu, kateremu služijo. Tako je na primer za konferenčne stole v čakalnicah priporočljivo, da so nakladalni. To pomeni, da se jih enostavno zloži enega na drugega in pospravi v shrambo. In zopet jih na plano vzamete, ko imate organiziran prihod večjega števila obiskovalcev.

Glavna lastnost, ki jo dober konferenčni stol mora izpolnjevati je prisotnost ergonomsko oblikovanega sedišča in kvalitetnega hrbtnega naslona, ki daje dobro podporo hrbtenici. Tako sedišče kot naslon namreč določata, kako udoben bo konferenčni stol. Če ne želite, da se vaš poslovni partner ves čas pomembnega sestanka, zaradi neudobja preseda z ene strani na drugo, potem je investicija v kakovostne konferenčne stole nujna. 

Seveda lahko izbrane stole tudi dodatno opremite z ročnimi opirali, zložljivimi priklopnimi mizicami in celo košarami pod sedežem za odlaganje. Izbirate lahko tudi med različnimi materiali in njihovimi barvami. Možnosti pri izbiri je res veliko, v osnovi pa bodite pozorni, da so konferenčni stoli, ki jih izbirate za čakalnice, predavalnice ali konferenčne sobe stabilni, trpežni in enostavni za čiščenje in vzdrževanje. Če izbirate večje število stolov naj bodo le ti vizualno usklajeni, saj izgledu prostora dajejo tisto ključno piko na i. Če vam je udobje in zadovoljstvo vaših klientov in sodelavcev prioriteta, potem je izbira kakovostnih Integrinih konferenčnih stolov edina prava rešitev. Naj bo vaša delovna ekipa zadovoljna in udobno nameščena na vaših novih konferenčnih stolih.