Najemite selitveni servis ter prihranite čas in denar

Kljub temu, da je lahko selitev zelo vesel čas v posameznikovem življenju, je to tudi zelo stresno in naporno obdobje. Najem profesionalnega selitvenega servisa vam omogoča, da bo selitev potekala po določenem načrtu, brez dodatnega stresa, truda ali stroškov. Selitveni servis Kern vam nudi nizke cene, celostno storitev ali pa le pomoč pri selitvi. Če se boste odločili za celostno storitev, bomo vse predmete in pohištvo ustrezno zaščitili, odnesli v tovornjake ali kombije ter jih nato odpeljali v novo stanovanje/pisarno. S selitvami imamo mnogo izkušenj, zato za nas ne predstavljajo napora. Ker selitev opravimo hitro ter kakovostno, so naše cene zelo ugodne – od 30 evrov naprej. To lahko sami preverite na selitveni-servis.eu.

Kaj vam nudimo? Selitveni servis Kern lahko za vas opravi praktično vse. Izvajamo kompletne selitve stanovanj in pisarn, demontiramo in ponovno montiramo pohištvo, selimo računalniško in ostalo opremo, dokumentacije, arhive, pohištvo, selimo gospodinjske aparate, kosovno odvozimo odpadke, ki pri selitvi nastanejo, očistimo kletne prostore ter podstrešja. Storitve izvajamo po celotni Sloveniji, pa tudi izven meja.

selitveni servis

Zakaj izbrati selitveni servis? Če se selite brez pomoči, bo potrebna zelo učinkovita organizacija, če želite selitev izvesti v določenem času, pa še takrat se stvari rade zapletejo. Če najamete selitveni servis, boste prihranili vaš čas, zagotovili varnost vaši opremi ter ostalim stvarem, se izognili nenapovedanim izdatkom ter nasploh dodatnim težavam. Mi smo namreč vedno opremljeni z vsemi potrebnimi pripomočki za izvajanje varnih selitev ter zaščito vaših stvari. V našo ceno so vedno vštete tudi vse potrošne dobrine, kot je bencin, folija za ovijanje itd. Z najemom selitvenega servisa boste tvegali manj, hkrati pa prihranili precej denarja, saj vam ne bo potrebno najemati kombijev, kupovati določenih orodij ter škatel ali iskati pomočnikov, če bo šlo kaj narobe. Ne nazadnje se vam ne bo potrebno ukvarjati z dvigovanjem težkih bremen in montiranju pohištva.