Nakup d.o.o. podjetja

Ker je danes življenjski tempo zelo hiter in vedno vsi želijo da se vse opravi še prej kot takoj, je zelo veliko vredno, če lahko pri odpiranju novega podjetja prihranite čas. Najhitrejši način kako priti do svojega novega podjetja, je nakup d.o.o. podjetja, ki je že obstoječe. Tukaj velja biti previden, da se pred nakupom prepričate, da je to podjetje, ki predhodno še ni poslovalo, saj je tu vedno riziko, da kupit podjetje, ki je mogoče bilo oz. je zadolženo in na slabem glasu, saj ima vsako podjetje, ki je delovalo, neko svojo zgodovino. Podjetje Firmica d.o.o vam uredi nakup d.o.o. preko www.firmica.si/nakup-d-o-o in pri tem poskrbi, da v roke dobite na novo ustanovljeni d.o.o., ki ni še nikoli posloval.

nakup d.o.o.

Če nakup do.o. opravite sami, ne morete vedeti ali ima podjetje za sabo še kakšne terjatve in ne morete dobiti neke celovite pravne slike o stanju v katerem se podjetje nahaja. Prav s tem namenom smo vam mi omogočili nakup d.o.o. ki je bil ustanovljen samo s tem namenom, da se ga proda naprej. Nova podjetniška pot se lahko brezskrbno in uspešno začne le s “čistim” podjetjem, v katero niso vključene tretje osebe, kakršnikoli pravni postopki in terjatve, ki se novega lastnika in njegove nove poslovne poti nikakor ne tičejo. 

Nakup d.o.o. vam lahko za to specializirano podjetje uredi skoraj v celoti in sicer v treh korakih – najprej izpolnite obrazec s podatki o podjetju, ki ga želite ali jih pokličete, prejmete ponudbo in nato podpišete pogodbo o nakupu pri notarju. Ta postopek se hitro in učinkovito uredi preko podjetij, ki se s tem ukvarjajo. En izmed pokazateljev, da resnično kupujete novo, neuporabljeno podjetje je ta, da je lastnik podjetja, ki ga kupujete, samo podjetje, ki vam nakup d.o.o. tudi ureja. Vsem, ki se vam mudi z odprtjem podjetja zaradi različnih razlogov, se ta način pridobivanja podjetja časovno veliko bolj splača, saj je odprtje veliko bolj zahteven in dolgotrajen postopek, nakup d.o.o. pa se lahko reši v najkrajšem možnem času.