Optika Moj Optik v Ljubljani

Vse več ljudi ima zaradi načina dela težave z očmi. Dolgotrajno delo z računalnikom brez premorov je eden od razlogov, ki povečajo možnost za težave z očmi.

Optika Moj Optik Ljubljana, ki se nahaja na Železni cesti 10c, v Ljubljani vam nudi pregled in merjenje očesnih podatkov, ki zagotavlja, da oči ostanejo zdrave saj lahko ob pregledu zaznajo kakršnekoli nepravilnosti, ki jih lahko začnemo odpravljati preden se nam vid poslabša. Oči so zelo pomembne saj brez njih ne vidimo zato je pomembno, da za njih skrbimo ter jih redno pregledujemo. V Optiki Moj optik vedo, da se naše oči skozi čas spreminjajo zato priporočajo, da na vsake dve leti opravimo pregled saj traja samo 30 minut in se tako prepričamo, da je stanje ostalo isto ali se je izboljšalo. Če se na pregledu zgodi, da pride do težav  vam njihova optika nudi svetovanje ob nakupu očal ali kontaktnih leč glede na primernost in vaše želje.

optika

Ker so očala izdelek, ki zaščiti oči pred nadalnjim slabšanjem vida se splača plačati malo več denarja ob nakupu saj lahko z pravilno dioptrijo dosežemo izboljšanje vida skozi čas. Optika Moj optik nudi poleg pregleda vida tudi več vrst očal. Od klasičnih do športno oblikovanih vse pa odlikuje kakovost ter udobnost. Optika Moj optik ima v ponudbi tudi kontaktne leče, ki so še posebej priročne pri športnih aktivnostih kjer ne moremo imeti očal saj bi se lahko ob padcu poškodovala in bi tako ostali brez. Vendar je potrebno poznati pravilen postopek za namestitev leč, da nas v očeh seveda ne motijo, ki je tudi opisan na strani Optika Moj optik. Ampak leče so le kratkotrajna rešitev. Optika Moj optik  spodbuja h uporabi očal saj so glavni pripomoček, če želimo izboljšati svoj vid. Leče so le rešitev za čas, ko očal ne moremo uporabiti. 

Optika Moj optik vabi h obisku kjer vam bodo z veseljem svetovali in odgovorili na vaša vprašanja.