Parket

Ali že imate nov parket, ki je bolj sodoben in kvalitetnejši? podjetje  Floor Experts ima raznoliko izbiro parketov, ki se bo 100% prilagajalo vašemu stanovanju. Če želite preveriti te čudovito narejene parkete potem pojdite na spletno stran https://www.floor-experts.si , kjer si lahko pogledate široko ponudbo izdelokov.

Parket

Les v domu ali drugem prostoru prinese pravo noto sproščenosti in topline, odlično pa se tudi poda tudi s starinsko opremo v domu. Seveda pa  se tudi z moderno opremo lepo prilega. Možno je več kombinacij naprimer z kamnom, steklom in pa tudi z kovinami. Tehnologija je se je v zadnjih letih pospešila, zato lahko dobimo v pestri različici različnih lesov kot so Hrast, Bukev, Bambus, Oreh in še veliko več, zato se z lahka najde pravi parket, ki bo ustrezal vam in vašemu stanovanju.

Parket nam največkrat daje naravni pridih, saj ga izdelujejo iz čisto pravega lesa. Tudi zato je že leta in leta med najbolj iskanimi oblogami in svoje vrednosti do danes ni izgubil. Preživel je stoletja, preživel je najrazličnejše modne muhe in se je obdržal. Lahko bi rekli, da je preprosto brezčasen.

Najdemo ga lahko v vseh prostorih doma, zelo dobro lahko nadomesti celo keramiko, tako da ga lahko položite tudi v kopalnico. Ne boste verjeli, poleg telovadnic pa ga imajo radi tudi v restavracijah, barih ali hotelih ter drugih javnih prostorih, saj je zelo trpežen in veliko zdrži.

Č je parket pravilno položen, lahko zdrži tudi po več let in v dom prinese toplino ter pristnost. Za tiste, ki imajo talno gretje, pa imajo tudi parket, ki je narejen za talno gretje. Cena parketa v podjetju Floor experts je ugodna. Tam boste našli tudi strokovnjake, ki vam bodo znali prisluhniti in svetovati, kateri parket izbrati. Ni namreč vseeno, kaj boste odnesli v svoj dom, če želite nasvet, pa naj dodamo, da so najbolj priljubljene surovine hrast, oreh in jesen. To so trpežnejše vrste lesa, ki bodo dovolile, da po njih hodite leta in leta.