Rovando Cars – Široka ponudba rabljena vozila po ugodnih cenah

Nihče avtomobila ne kupuje vsak dan, zato mora biti odločitev o nakupu skrbno premišljena ter načrtovana. V Rovando Cars (www.rovando-cars.si) so vam na voljo cenovno dostopna in hkrati odlično ohranjena rabljena vozila različnih znamk, ki zadovoljijo še tako zahtevnega voznika in kupca. Njihova ponudba redno vzdrževanih vozil je res široka, zato so v podjetju prepričani, da boste pri njih tudi vi našli nekaj zase. Rabljeni avtomobili so cenovno precej ugodnejši od novih, imajo manjšo izgubo vrednosti, pa še izbira je res obširna. Pri odločitvi o nakupu vam bodo v podjetju z veseljem svetovali in vam pomagali do jeklenega konjička, ki si ga želite in vas bo še leta zanesljivo vodil po vseh poteh.

rabljena vozila

Iščete rabljena vozila, potem izberite Rovando Cars.

Zakaj izbrati Rovando Cars?
Verjetno se sprašujete, zakaj bi izbrali ravno Rovando Cars in ne katerega drugega podjetja, ki ponuja rabljena vozila? Preprosto zato, ker imajo v ponudbi odlično ohranjena rabljena vozila, so znani po zelo dostopnih cenah in imajo bogato zalogo vozil. Potem, ko izberete avtomobil hitro uredijo vso potrebno dokumentacijo. Hkrati pa imajo v ponudbi še številne druge storitve. Med katere sodi servis rabljenih avtomobilov, saj uredijo tako preglede same zunanjosti vozila kot vseh sestavnih delov, ki so nujno potrebni za varno vožnjo. Ostale storitve, ki jih ponujajo so še kemično čiščenje, poliranje in voskanje avtomobilov ter uvoz vozil.

Zato, če si želite kupiti rabljeni avtomobil, potem zaupajte Rovando Cars svoje želje glede posameznih karakteristik (znamka in model avtomobila, letnik, največje število prevoženih kilometrov, tehnične specifikacije itd.) in poiskali vam bodo avtomobil, ki ustreza vsem karakteristikam, ki si jih želite. Za vas bodo opravili vse postopke, tudi birokratske, uredili plačilo, prevzem in transport, homologacijo in vse drugo, kar je potrebno pri uvozu vozila iz tujine, da ga boste kar se da hitro lahko prevzeli in začeli z vožnjo.