Raznovrstne gume

Dandanes rabimo gume skoraj za vsak kopenski prevoz. Gume najdemo povsod, na avtomobilih, traktorji, kolesih, kombijih, avtobusih, tovornjakih… Ker kvalitetne gume niso nič poceni in ker seveda rabimo štiri je definitivno potrebno kupiti gume vsaj enih kvalitetnejših proizvajalcev kot so Continental, Good year, Michelin, Sava in tisoče drugih. Če si želite imeti na izbiro razne gume za vsa prevozna sredstva, polno različnih proizvajalcev definitivno obiščite spletno stran superguma. Ponudnik spletne trgovine superguma.si je Bartog d.o.o. Trebnje. Poleg raznovrstne palete različnih gum, ponujajo še razne dodatke in pripomočke za vašega jeklenega konjička.

gume

Ponudba gum je na superguma.si deljena na potniške in SUV, poltovorne (kombiji), tovorne, delovne stroje (viličarji), traktorske, moto in kolesarske gume. Svojo popolno gumo pa najdemo s pomočjo zelo uporabnih filtrov (zaloga, cena, znamka, debelina, oprijem), ki si jih nastavimo, da precedimo širok izbor na zelo majhen priljubljeni izbor.

Tako kot pri vseh drugih spletnih trgovinah je tudi tukaj možen osebni prevzem na vseh 25 Bartogovih poslovalnicah v Sloveniji, prav tako pa je možna tudi dostava na dom, pri kateri je potrebno odšteti nekaj dodatnih evrov.

Na zalogi imajo več kot nekaj tisoč različnih kosov gum, možno pa je tudi naročiti izdelke, ki jih žal trenutno ni na zalogi. Cene se raztezajo od nizkih do velikih, kot se logično razlikuje tudi kvaliteta. Je pa na spletni trgovini kar nekaj odličnih in cenovno ugodnih akcij in veliko izdelkov, ki jih odpošljejo z brezplačno poštnino.

Če se vam po glavi poraja kakšno vprašanja lahko zavrtite telefonsko številko: 080 11 42 ali pa pošljete elektronsko sporočilo z vprašanjem na info@superguma.si . Gume lahko naročite osebno v vsaki Bartogovi poslovalnici, lahko jih seveda naročite preko spletne trgovine ali pa kar pokličete številko 080 11 42 in naročite željene izdelke preko telefonskega pogovora.