Refleksna masaža stopal

Čeprav so stopala običajno najbolj obremenjen del našega telesa, jim žal posvetimo najmanj pozornosti. Poskrbite zanje ter jim dnevno namenite vsaj nekaj pozornosti, enkrat tedensko pa vam priporočamo tudi masažo stopal, ki bo sprostila vaše celotno telo in duha. Seveda pa je masaža veliko bolj učinkovita ter sproščujoča, kadar se prepustite rokam profesionalnega osebja, zato vas vabimo, da obiščete naš kozmetični salon ter doživite refleksno masažo stopal. Slednja vključuje sproščujočo masažo, med katero maser pritiska na refleksne cone stopala ter s tem aktivira pretok energije v vašem telesu.

Refleksna masaža stopal je prijetna ter neboleča. Pod svojimi prsti lahko maser začuti drobne kristalčke, ki predstavljajo zastajanje toksinov v telesu. Masažo teh točk lahko stranka sprva začuti kot nekoliko nelagodno, vendar pa sledi veliko olajšanje – refleksne točke v stopalu so namreč povezane z drugimi energijskimi točkami v telesu, zato odpravljanje toksičnih kristalov blagodejno vpliva na celotno telo. Refleksna masaža stopal tako s seboj prinaša mnogo pozitivnih učinkov. Med drugim je z njo mogoče zdraviti prehlade ter se zaščititi pred boleznimi. Ker izboljšuje imunski sistem telesa, je primerna za vsakogar, tudi posameznike, ki okrevajo za poškodbami ali boleznijo.

refleksna masaža stopal

Na sploh bo refleksna masaža stopal spodbudila pretok krvi v vaših stopalih ter olajšala pritisk in sprostila vaša stopala. Primerna je tudi za nosečnice, ki trpijo za bolečimi nogami. Seveda pa refleksna masaža stopal nima le fizičnih blagodejnih učinkov. Prav tako je zelo priporočena za sproščanje stresa in tesnobe. Izboljšala bo vaše mentalno ter čustveno počutje ter poskrbela za globoko sprostitev.

Refleksna masaža je naravna metoda zdravljenja ter izboljšuje tudi težave psihosomatskega vzroka. Tako bo prispevala k izboljšanju različnih telesnih stanj, kot so zaprtje, driska, bolečine v hrbtenici, kožnih izpuščajev, vnetjem mehurja ali ledvic, glavobolov, sladkorne bolezni ter mnogih drugih. Seveda je v primeru vseh vrst kroničnih težav, ki jih opažate, vedno potrebno obiskati zdravnika.