Zakaj izbrati kakovostna rolo vrata domačega proizvajalca

Rolo vrata so moderne način avtomatskega odpiranja garažnih vrat za vaše udobje. Moderna rolo vrata odpirate na daljavo in reagirajo na vas tudi avtomatično. So varna in zadržijo toploto, lahko pa prepustijo svetlobo, da v garaži bolje vidite. Ko iščete taka garažna vrata, ste verjetno že ugotovili, če ste brskali po internetu, da je ogromna izbira in so vsa na videz približno enaka? Zagotovo to ne drži. Razlike med različnimi vrstami garažnih vrat so velike in morate biti previdni in postavljati veliko vprašanj, da boste prepričani, da bodo vrata prava za vas.

 rolo vrata
Rolo vrata so izdelana kot enoplastna jeklena vrata z neprekinjeno zaveso in z dvostensko aluminijasto izolirano letvico, izdelano iz posameznih letvic. Enoplastna jeklena navojna vrata so odlična za osnovna vrata, pri katerih izolacija in varnost nista prednostni, poleg tega pa imate v notranjosti veliko prostora. Idealna so za ročna vrata v posameznih velikostih in z vzmetjo za enostavno upravljanje, večje velikosti pa morajo biti idealno motorizirane za enostavno upravljanje.
Aluminijasta rolo vrata z dvojno steno so izdelana iz posameznih letvic, polnjenih s peno in se zvijejo v veliko manjšo velikost zvitka. Ta tip vrat je na splošno tišji, običajno z električnim pogonom in zagotavlja višjo raven varnosti ter izolacije za zvok in temperaturo. Da bi izbrali garažna vrata, je odvisno od uporabe, velikosti in drugih dejavnikov. Težava je v tem, da so lahko vsa rolo vrata videti enaka, zato je odločitev, da je ena vrsta boljša od druge, lahko zelo težka. Kakovost notranjih komponent je tista, ki resnično naredi razliko, in čeprav so nizke cene mamljive, predobro poznamo težave pri nakupu poceni specifikacij z rolo garažnimi vrati. To bo neizogibno povzročilo težave z zanesljivostjo zelo zgodaj, saj je toliko gibljivih delov, ki morajo pravilno delovati skupaj, da lahko celotna vrata delujejo. Poiščite rolo vrata z aluminijastimi letvicami, proizvedenimi pri nas za najboljšo trdnost in vzdržljivost, saj so eni izmed najbolj izkušenih pri tovrstnih vratih in komponentah.