Kako delujejo svetlobne table?

Ste se spraševali kako svoje podjetje ali svoj inovativen izdelek spraviti na svetlobne table? Svetlobne table so eden od najbolj vidnih in prepoznavnih tipov oglaševanja. Z reklamo, ki jo predvajate na izbrani svetlobni tabli lahko učinek prodaje povečate za več deset procentov. Vse o svetlobnih tablah si lahko ogledate pri enemu od ponudnikov podjetja Magma media, ki slovijo kot sodobna multimedijska agencija, kjer imate pri idejni zasnovi zadnjo besedo vi. Med drugim v podjetju Magma media ponujajo raznovrstno oglaševanje, ki pripomore k različnim pristopom oglaševanja. Svetlobne table med drugim ponujajo tudi možnost daljših reklam saj se reklamni panoji lahko naredijo v različnih posnetkih, ki se na določen čas izmenjujejo. Z izbiro reklame preko svetlobne table boste tako pripomogli oglaševanju tudi preko noči.svetlobne table

Tako bodo lahko ljudje, ki se ponoči bodisi sprehajajo ali potujejo iz službe nemoteno ogledovali vašo reklamo. Svetlobne table pa niso zgolj samo reklamni zapisi temveč z njimi prav tako označujemo kraj in ime trgovino. Vsak kdo izmed nas vsakodnevno opazuje velike napise imen trgovin kot so Interspar, Mercator, Lidl in podobno. Vsi ti napisi, ki se prižgejo ko pade mrak delujejo kot svetlobne table, katere vam v podjetju Magma media pomagajo urediti in spraviti v pravilno delovanje. Svetlobne table delujejo s pomočjo elektrike prav tako pa se jih lahko napaja preko sončnih celic, ki preko dneva polnijo različne generatorje kateri ponoči služijo kot obnovljiv vir energije. Med obiskom ali povpraševanjem, ki ga boste posredovani izbranim ponudnikom kateri izdelujejo svetlobne table povprašajte po garanciji ter po dobavnem roku izdelave vaše reklamne table.

Naj bo vaša reklama ali svetlobni napis nekaj posebnega, nekaj kar bodo ljudje na vsakem koraku prepoznali. Vključite različne barve, ki predstavljajo nit vašega podjetja. ljudje imamo velikokrat slikovni spomin. ter na ta način barve in oblike povezujejo z različnimi reklamami ki smo jih videli. Izberite drugačen način označevanja in izberite svetlobne table.