Znanja, ki vam jih lahko ponudi Tatjana Kadunc so neprecenljiva

Tatjana Kadunc, magistrica pedagogike ter sociologije kulture, se z izobraževanjem ljudi ukvarja že preko 25 let. Njeno znanje je bogato, izkušnje pa ga dopolnjujejo na način, ki bi se ga težko naučili zgolj iz knjig. Mnogo izkušenj si je Tatjana Kadunc pridobila tudi na tujih tleh, pod okriljem priznanih strokovnjakov s področja gestalt terapije, realitetne terapije in telesne psihoterapije. Kot predavateljica, ki svoje znanje z veseljem posreduje naprej, Tatjana deluje že 21 let. To dokazuje, da njena znanja delujejo tudi v praksi – s pridom jih uporablja sama, pa tudi zadovoljni učenci, ki jih je iz leta v leto več. Preverite več na https://www.izobrazevanjekadunc.si/

Tatjana Kadunc svoja izobraževanja priporoča osebam, ki delujejo v poslovnem okolju – na mestu, kjer je vedno potrebno najti pravi odziv ter način komunikacije, ki bo prinesel pozitivne rezultate na področju poslovanja. Izpiljene komunikacijske veščine ter poslovni bonton sta področji, ki jih morajo poznati predvsem vodilni uslužbenci, komercialisti, prodajalci, inštruktorji, mentorji itd. Vsekakor jih morajo poznati tudi ostali ljudje, ki delajo s strankami in učenci.

Tatjana Kadunc

Ne nazadnje, lahko izobraževanje močno pripomore tudi k izboljšanju posameznikovega osebnega življenja. Močno lahko pomaga dijakom in študentom, ki se pred drugimi nikakor ne morejo znebiti treme ter osebam, ki nikakor ne najdejo skupnega jezika z drugimi.

Intenzivne učne delavnice, ki jih vodi Tatjana Kadunc, temeljijo na aktivnem sodelovanju vseh udeleženih. Seveda je poskrbljeno za sproščeno ter udobno okolje, kjer lahko vsakdo izrazi svoje mnenje ali občutja. Koristi, ki jih imajo udeleženci od prisotnosti na predavanju, je ogromno. Udeleženci postanejo bolj samozavestni na delu ter doma, svoje delo opravljajo bolj vestno ter motivirano, izgubijo strah ter tremo pred javnim nastopanjem ter postanejo bolj ustvarjalni ter kooperativni. Dolgoročne učinke usposabljanja predavateljica doseže z natančnim načrtovanjem ter določanjem ciljev, vsekakor pa tudi vsakokratnim ocenjevanjem napredka. Izbirate lahko med različnimi izobraževalnimi programi, prilagojenimi posebej na specifične zahteve posameznih delovnih mest.