Vas mika nova torbica?

Oglejte si ponudbo na naši strani ter izberite ugodno torbica, ki vas bo odslej spremljala na vsakem koraku! V naši spletni trgovini boste našle tako večerne kot klasične torbice, denarnice, modne torbice ter kovčke za potovanja. Za lažjo organizacijo vsebine pa se odločite še za različne toaletne torbice, v katerih boste lahko shranile različne drobnarije – tako bo imela vsaka stvar vedno svoje mesto. Tudi tiste, ki imate raje nahrbtnike, boste prišle na svoj račun.

torbice

Funkcionalna torbica za vsak dan. Ne glede na to, če hodite v službo, ali pa še vedno obiskujete šolo – funkcionalna, dovolj velika ter udobna torbica je nepogrešljiv del vaše garderobe! Klasična črna se bo zagotovo podala k vsakemu videzu, odločite pa se lahko tudi za bolj pisane barve ter na ta način izrazite tudi svojo osebnost. Naša izbira je pestra, zato boste v njej našle pisane, enobarvne, velike ter majhne torbice z različnimi dodatki. Svetujemo vam, da svojo izberete na podlagi potreb – preverite velikost ter število predalov.

Večerna torbica kot modni dodatek. Na delu sicer preživimo velik del svojega časa – zvečer pa se vsaka ženska rada odpravi tudi ven, na pijačo ali kar na divjo zabavo. V ta namen vam bo prav prišla tudi skrbno izbrana manjša, večerna torbica. Slednja bo vaš videz še dodatno popestrila ter ga naredila še bolj elegantnega. V njej pa boste varno shranile tudi svoje potrebščine, kot so denar, telefon ter šminka.

Torbice  za vsako priložnost! Namesto, da vedno znova kupujete plastične vrečke, si lahko omislite tudi nakupovalno torbo večjih dimenzij, v katero boste vedno lahko pospravile kupljene izdelke. Ne pozabite si ogledati še različnih setov torbic, v katerih boste po izjemno nizki ceni dobile kar dve ali tri torbice v enakem stilu. Kombinirale jih boste lahko na vse mogoče načine, uporabljale pa glede na vaše potrebe po prostoru.