Kako poteka zamenjava upravnika?

Se odločate da v vaši skupnosti poskrbite za zamenjavo upravnika? Na spletni strani www.spl.si si preberite kako poteka zamenjava upravnika v podjetju SPL. Zamenjava upravnika poteka zelo enostavno, pomembo je da izberete upravnika, ki vam bo znal prisluhniti in svetovati pri vaših postavljenih vprašanjih. Zamenjava upravnika naj v prvi vrsti poteka med pogovorom z etažnimi lastniki, ki se skušajo dogovoriti in skupaj izbrati ponudbo da se nam predstavnik lahko predstavi. Pomembno je da ima izbrani uporabnik  štiriindvajset urno pomoč, saj nesreča nikoli ne počiva in pomembo je da vam lahko vaš upravnik kar se da hitro zagotovi pomoč.

Pomoč vedno poteka preko upravnika saj on zagotovi ustreznega izvajalca za popravilo ali servis, z katerim imajo kot družba za upravljanje nepremičnin sklenjeno pogodbo. Izvajalec del vam je za popravila večjih del dolžen sporočiti svoj prihod ali pa v primeru, da je le to izvedljivo komunikacijo opravi z upravnikom. Zamenjava upravnika naj bo predvsem glavni razlog, da bo vaš novi upravnik deloval v interesu lastnikov ter vam skušal zagotavljati najcenejše ponudbe in s tem zmanjšati vaše mesečne stroške upravljanja, ali servisiranje vašega stanovanja. Družba za upravljanje stavb vam tako zagotovi celosten servis vašega stanovanja. Nudijo vam storitve čiščenja ter opravljanje drugi rednih mesečnih del.zamenjava upravnika

Pod redna mesečna dela spadajo tudi čiščenje in vzdrževanje okolice kjer je vključena tudi košnja trave če je le ta pred objektom. Zamenjava upravnika ni nujno, da je le ta možna samo za stanovanjske skupnosti temveč je le ta možna tudi pri večjih poslovnih objektih kjer je ravno tako potrebno zagovoriti kakovostnega upravnika za vzdrževanje in upravljane objekta. Z novim upravnikom se dogovorite za redne sestanke, ki se opravljajo enkrat letno po potrebi večkrat. Kot stanovanjska skupnost sklenite svoj rezervni sklad, ki bo namenjen za večja popravila ali novosti v vašem stanovanju. Zamenjava upravnika naj ne bo prezahtevna in naj bo učinkovita pri zmanjšanju vaših mesečnih obveznostih.